Coneix-nos

Especialistes en compravenda de ferralles no fèrriques

FG Metales va iniciar la seva marxa en 1959, de la mà del seu fundador Josep Franch Franch, dedicant la seva activitat comercial a la compravenda de metalls no fèrrics; activitat que, actualment, vam seguir desenvolupant i gràcies a la qual, en la dècada dels noranta, ens va permetre ampliar la nostra activitat amb la distribució de barres de llautó.
En l'actualitat, hem incrementat aquesta activitat amb la distribució de barres d'acer de fàcil mecanització, barres d'alumini i el servei de manipulació i transport de ferralles a empreses.
L'èxit de FG Metales es deu, sobretot, a l'equip humà que durant anys, ha respost amb esforç i dedicació . El que ens ha portat a ser una empresa evolucionada i madura, capaç d'assumir nous i majors reptes.
Entre els nostres principals objectius, la qualitat en el servei, el compromís, l'experiència i la responsabilitat que caracteritzen a un equip expert, dedicat a complir les expectatives dels nostres clients.
El nostre sistema de gestió de la qualitat, està certificat conforme a la norma UNE-EN-ISO 9001:2015, adquirint el compromís de satisfer les necessitats de tots els nostres clients.